Hyra

(foto: Dan Läpp)

SKÅ FESTPLATS – EN MODERN KLASSIKER

Skå Festplats är en utmärkt plats för fester, bröllop, andra firanden samt övriga evenemang. Den fina 50-tals parken, belägen på Färingsö strax utanför Stockholm erbjuder en nostalgiskt vacker miljö under kulörta lyktors sken omgärdad av en lummig barrskog. I parken finns förutom vår servering även våra klassiska folkparkslekar, till exempel tombola, porslinskross, gevärsskytte med mera – allt anpassat efter dina önskemål. Dessutom finns också en gedigen dansbana (folkparkens hjärta) och vårt fina cirkustält som kan fyllas med musik och uppträdanden.

Exempel på vad parken abonnerats för tidigare:

Svensexa, reklamfilminspelning, långfilmsinspelning, åtskilliga bröllop (med och utan vigsel), födelsedagsfester, företagsevent, familjedagar, firmafester med mera. Under det kallare halvåret har också samlingssalen i vårt hus i anslutning till parken används för sammankomster och fester.

Skå Festplats är till för att användas! När vi i Kulturföreningen Schakalen inte har egna evenemang i parken så vill vi gärna hjälpa dig att göra din idé till verklighet.

Observera att vi är en restaurangverksamhet med serveringstillstånd. Därför beställs all mat och dryck av oss.

Klicka här för att göra en hyresförfrågan!

  •  
  •