Stödspelning för Skå Festplats: Stefan Sundström
01
Dec
2018

Stödspelning för Skå Festplats: Stefan SundströmVintern är här och vi bjuder in till en värmande kväll och intim stödspelning för Skå Festplats med Stefan Sundström på dansbanan!

Skå Festplats drivs av helt ideella krafter, men kultur är inte gratis! Tycker du det är viktigt med kultur och nöje där du bor? Vill du liksom vi bevara och utveckla Skå Festplats? Stöd oss då genom att bjuda in vänner och bekanta till evenemanget och ta sällskap till dansbanan den 1 december! Alla intäkter går oavkortat till upprustning av parken och fler kulturevenemang.

På dansbanescenen:

JENNY ANDERSSON MED BROR
Jenny och Jonathan Andersson värmer er med ett urval av sina favoritlåtar. En blandning av nytt, lite äldre, olycklig kärlek, Walk of Shame och Fairytale of New York. Jenny sjunger, Jonathan spelar gitarr.

På scen ca 16:45.

STEFAN SUNDSTRÖM behöver ingen längre presentation. Den ständigt aktuelle och mångfaldigt prisbelönte vispopartisten och odlingsaktivisten har sedan 30 år spridit sin musik och lyrik land och rike runt. Efter sommarens medverkan i Packmopedsturnén genom Värmlands skogar är han nu "hemma" på Skå Festplats för att bjuda oss en fin stund tillsammans!

På scen ca 18:00.

Serveringen är öppen med god julmat, varma och kalla drycker samt mycket mer - allt som behövs för en utmärkt decemberkväll!

Entré: från 100:- (vill man donera mer går det utmärkt)
Parken öppnar 16:00 och stänger 21:00. Spelningen börjar 18:00.

Biljetter köps via www.skafestplats.se (släpps 7 november 12:00) eller i entrén så långt de räcker.

Mycket varmt välkomna!

PS. Missa inte vår julmarknad den 2 december. Mer info här: https://www.facebook.com/events/1950774968313500/?ti=cl