INSTÄLLT! Betjänten av Carlo Goldoni
11
Aug
2019

INSTÄLLT! Betjänten av Carlo Goldoni

"Betjänten" MED KULLEHUSTEATERN INSTÄLLT

Vi måste tyvärr meddela att kvällens föreställning av "Betjänten" med Kullehusteatern är inställd. Teatergruppen har valt att ställa in föreställningen på grund av den osäkra väderprognosen. Förköpta biljetter kommer att betalas tillbaka.

För mer information, kontakta Kullehusteatern via:
http://kullehusteatern.se/kontakt/

Kullehusteatern ger i år komedin ”Betjänten” av Carlo Goldoni!

Den modiga Beatrice far till Venedig där hon klär ut sig till man för att hitta sin älskade Florindo, och för att pressa den snåle Pantalone på pengar. Kommer hon lyckas innan hon blir bortgift med Pantalones dotter Clarice och framförallt, innan hon blir dödad av den försmådde Silvio?!
Som om det inte vore nog har vi den gamla Pancetta, som inte klarar sig på sin skrala pension utan arbetar extra som betjänt. Vad skulle hända om hon tog sig en till herre att tjäna? Då skulle hon tjäna två herrar och det kan väl inte gå fel?

Sommarens komedi är en bearbetad version av den italienske Carlo Goldonis succékomedi ”Två herrars tjänare” från 1745. Kullehusteatern besöker Skå Festplats gröngräs med kärlek, lögner och förvecklingar i den heta italienska sommarnatten!

Medverkande på scen:
Dick Eriksson, Amanda Krüger, Joel Schmidt, Karin Bergquist och Anne Kulle
Regi: Linda Kulle

Biljetter köps i Bistron på Skå Festplats på plats i entrén eller via www.kullehusteatern.se.

Biljettpris:
280 kr ordinarie
260 kr studerande och pensionär