NYNNINGEN + Oordningen
16
Aug
2019

NYNNINGEN + Oordningen

  • Ålder:18 + med ID. Under i målsmans sällskap.
  • Scen:Parken, Förköp 180:- + service, i dörren 220:-
  • Tid:1700 – 0100

PROGGHJÄLTARNA I NYNNINGEN SPELAR I CIRKUSTÄLTET PÅ SKÅ FESTPLATS!
Detta blir en kväll du absolut inte vill missa!

NYNNINGEN
Skulle Sveriges mest framstående album koras hade Nynningens "FÖR FULL HALS" från 1973 garanterat varit en bubblare. Nynningen bildades 1971 och blev snabbt en av Sveriges starkaste och viktigaste orkestrar. Bandet återföddes 2016 piggare än någonsin. I våras släpptes en dubbelvinyl - "Vi kommer" - en liveplatta med det numera sju personer starka bandet. Albumet innehåller dessutom gästspel av Sven Wollter, Totta Näslund med flera. I dag är NYNNINGEN en grupp med rötterna i sjuttiotalets progressiva musiktradition som för musiken vidare in i nutiden med gränslös rockmusik, improviserade solistpartier och en sjujäkla energi!

I Nynningen ingår flera medlemmar som var med från starten:
Tomas Forssell - gitarr och sång
Nikke Ström - bas
Bengan Blomgren - gitarr

Sedan nystarten finns Thomas Jäderlund, altsax
Hilda Ekstedt, tenorsax
Niclas Rydh - trombon och
Pontus Torstensson, trummor också med.

Den 16e augusti kommer alltså ett av sveriges mest framstående proggband till Skå Festplats. Kvällen till ära med en hemlig gäst - det vill du absolut inte missa!

Läs mer på www.nynningen.se

OORDNINGEN
Proggiga medianter och snirkliga melodier. Det doftar kubanska cigarrer och plötsligt tänker du på svettlukten från ditt punkband du hade när du var 16!

Oordningen är Martina Aggeklints examensprojekt från KMH som sedemera blivit en liveupplevelse utöver det vanliga. Kom och va med på en spännande resa in i oordningen!

Madde Brink - Fiol och sång
Viktor Spasov - Gitarr
Malte Visnek - Slagverk
Niklas Römer - Elbas
Josef Ask - Trumset
Martina Aggeklint - Sång och gitarr, komposition

OM SKÅ FESTPLATS
Skå Festplats är en festplats byggd 1954 belägen på Färingsö, strax utanför Stockholm i Ekerö kommun. Hela somrarna ges biovisningar, konserter, teaterföreställningar, loppisar och mycket mer. Du kan dessutom äta och dricka gott i vår restaurang - allt under kulörta lyktors sken omgärdat av en lummig barrskog.

ÖPPETTIDER, MAT & DRYCK
Skå Festplats har öppet 17:00 - 01:00, Bistron är öppen med en specialmeny 17-23, meny kommer senare. Skå Festplats har två barer - en vid bistron och en på dansbanan. Båda serverar öl, vin, cider och alkoholfritt. Barerna har öppet till 01:00. Det är inte tillåtet att ta med sig egen alkohol in på festplatsen på grund av rådande alkohollagstiftning.

HITTA HIT
Skå Festplats ligger strax utanför Stockholm, på Färingsö, Ekerö Kommun. Enklast tar man sig hit med buss nummer 176 från Brommaplan. Tar du bilen är adressen Färentunavägen 123. Vi har gott om parkeringsplatser.

BILJETTER
Förköpsbiljetter köps via www.skafestplats.se (biljettleverantör Tickster). Förköp 180:- + serviceavgift. Biljettpris i entrén 200:-.

NYNNINGEN + OORDNINGEN
16 AUGUSTI 2019
SKÅ FESTPLATS, FÄRENTUNAVÄGEN 123, 17975 SKÅ
FÖRKÖP 180:- + SERVICEAVGIFT, I ENTRÉN: 220:-
WWW.SKAFESTPLATS.SE
WWW.NYNNINGEN.SE