no image
22
Jul
2018

Barnens Festplats

  • Scen:Parken, Entré fr 50:-
  • Tid:1100 – 1800

Vad är det för dag idag? Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag, för det är Barnens Festplats idag – hurra, hurra, hurra!
Under Barnens Festplats bjuder vi in till en barnens dag på Skå Festplats! Det blir massor av roliga aktiviteter, prova-på-saker från Den Rullande Bygdegården, med bland annat tyst replokal, Nintendo Wii, filmvisningar, spel och mycket mer!

Under dagen visar vi två filmer – "Loranga, Masarin och Dartanjang" & "Klas Klättermus". Dessutom spelar Kompani Kläng sin fina nycirkus-föreställning "Tidsfördriv"!

LORANGA MASARIN OCH DARTANJANG:
Först ser man bara massor med träd, men sen ser man några hus. Ett, två, tre, elva stycken? Nej, det är bara sju om man räknar garaget och vedboden, och det är klart man gör. Här bor Loranga, Masarin och Dartanjang. Loranga är världens bästa pappa, han hatar att arbeta och vill bara leka med sin son Masarin. Lorangas pappa Dartanjang bor i vedboden för att det inte ska hoppa baciller på honom. Men det hjälper visst inte, för han blir jämt sjuk i alla fall.

Regi: Igor' Vejštagin
Manus: Ulf Stark
Producent: Johanna Bergenstråhle
Språk: Svenska
Åldersgräns: Barntillåten

KLAS KLÄTTERMUS
Klas Klättermus och hans vänner i Hackebackeskogen lever farligt. Mickel Räv och de andra rovdjuren vill inte skaffa mat på hederligt vis utan hotar ständigt med att äta upp dem. När Stickan Igelkott dessutom försöker att äta upp farmor Skogsmus är det dags att skriva en lag för att stoppa laglösheten i skogen och till sin hjälp tar de Bamsefar. Nu ska alla djur i skogen vara vänner och det är förbjudet att äta upp varandra. Men Mickel Räv är fortfarande hungrig.

Regi: Rasmus A. Sivertsen
Språk: Svenska
Åldersgräns: Barntillåten

TIDSFÖRDRIV
TIDSFÖRDRIV är en språkfri föreställning om leken som försvann.
Två musiker och två akrobater lyfter dig in i en värld där allt handlar om att hitta leken. Fantasin bubblar, musiken hjälper till och överraskningarna får akrobatiken att stå på huvudet i sökandet efter leken i lådan.
Alla vill leka, alla ska få leka, alla behöver leka!

Längd: ca 35 minuter

BARNENS FESTPLATS
22/7 2018 på Skå Festplats
11:00 - 18:00
Program med olika aktiviteter hela dagen
Entré: 50:- för barn, 70:- för vuxna