Bistro

Skå Festplats helt nystartade Bistro erbjuder klassiska rätter jämte nytänk. Vi pratar enkla, rena smaker sida vid sida med det där många av oss känner igen.

ÄT
Det vegetariska – med ekologiska, närproducerade grönsaker skapar vi rätter som står för sig själva. Inga tråkiga köttsubstitut, bara pigga och fräscha råvaror och kraftiga smaker.
Köttet – det alltid svenska (och när vi får tag i det) lokalproducerade köttet med mustig smak lättas upp med fräscha primörer eller sommarsallad. Den fylliga köttsmaken samsas med syra och sommarens klorofyll.
Fisken – frisk och uppiggande för heta sommardagar finns fisk- och skaldjursrätterna där för att garantera den äkta sommarkänslan. Självklart alltid MSC-märkt.

DRICK
Vår specialitet är våra naturviner. Det fritt levande, ekologiska, lite nyckfulla och alltid lika spännande vinet för den som vill glänta på dörren till en större vinupplevelse. För den som gillar "vanligt" vin så finns det självklart också. Rött, vitt och rosé. Stilla som mousserande. På ölfronten har vi satsat lokalt. Vi samarbetar med Adelsö Bryggeri och serverar deras förträffliga Boom Boom Blonde på fat – ett toppenöl som passar till mycket. Även annat finns på flaska. Vi serverar även cider och självklart alkoholfritt.

NJUT
I en glänta i en lummig barrskog ligger Skå Festplats – Färingsös, Ekerös – och Stockholms finaste folkpark. Vår bistro är belägen mitt i parken under bar himmel. En bländande vacker och mysig plats, perfekt för samtal, skratt och nöjen. I parken finns även vårt cirkustält och vår dansbana, båda valanvända musik- och evenemangsscener.
Parken ligger nära vältrafikerad busshållplats och har dessutom gott om egna parkeringsplatser.

Du måste inte, men vill du vara säker på att få plats och boka bord så maila till bistro@skafestplats.se

Öppet:
Torsdag: 17:00 - 23:00
Fredag: 17:00 - 01:00
Lördag: 09:30 - 12:00 samt 17:00 - 01:00
Söndag: 15:00 - 23:00

Varmt välkommen!

STÄNGT FÖR SÄSONGEN! TACK FÖR I SOMMAR!

  •  
  •